Vision Board

Vision Board 2020

Met het nieuwe jaar voor de deur maak ik altijd een vision board. Hiermee zet ik mijn intenties neer en laat deze een jaar lang in het zicht voor mij staan. Het is een vriendelijke reminder van mijn onderbewustzijn aan mijn bewustzijn waar ik naar verlang. Aan het einde van het jaar zie ik warempel dat alles uitgekomen is in het jaar.
Het is dus een krachtige methode om je verlangens waar te maken.
maar wat zijn je verlangens?

Stel jezelf voor, een vrijdagochtend, samen met een paar andere mensen zit je informeel bij mij aan de keukentafel. We kletsen wat en als we zover zijn dat iedereen relaxed is stemmen we ons af op ons zelf. Een moment voor stilte en ruimte maken voor ons onderbewustzijn. Vervolgens liggen er een paar tijdschriften waarin je gaat bladeren. Alles wat je aandacht trekt scheur of knip je uit. Niet over nadenken maar gewoon lekker laten gebeuren.
Na 10 minuten stoppen we daarmee en bekijken wat je allemaal verzamelt hebt. Als je het dan allemaal voor je neer legt zie je meteen de rode draad en de boodschap van jezelf. Hoe cool is dat?!
Natuurlijk gaan we daarna aan de slag met alles te plakken op een board. Dit gebeurt vaak in een heerlijke sfeer met fijne energie.

Als afsluiting mag je dit uiteraard mee naar huis nemen. Plaats het op een plek waar je dagelijks langs loopt en laat de energie verder haar werk doen 😉

Doe je mee?

Geef je nu op en zet je intenties voor 2020

De workshop wordt gegeven in Wijkboerderij Nieuwland, Amersfoort.
Je bent vanaf 19.00 uur van harte welkom en we eindigen omstreeks 21.30 uur.

Maximaal aantal deelnemers is 4.

De investering bedraagt 20 euro inclusief materiaal, koffie en thee.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.