Week 3 Coach model

Week 3 Het Coach model

Deze week gaan we echt aan de slag met het coach model. We gaan kijken naar wat er nu toe geleid heeft dat je je in de huidige situatie bevind. Het is noodzakelijk om te weten en te begrijpen wat er gebeurt. En dan met name wat er onbewust gebeurt. Je bent namelijk al jong geprogrammeerd om te reageren zoals je reageert en te geloven wat je gelooft. Om deze programmering te resetten is het noodzakelijk om naar je programmering te kijken ipv naar wat je ziet gebeuren. Vergelijk het met het monteren van een auto. Jij ziet dat de motor steeds moeizaam start en na aanhouden het uiteindelijk lukt. Je zou dus denken ach als ik lang genoeg door ga dan doet deze het wel. Wil je dit echter veranderen, dan ga je op onderzoek uit. Wat is de aanleiding dat de auto moeizaam start. Waar zit de kink in de kabel, zodat je het probleem in zijn geheel kan fixen.

Het coach model helpt je met inzichtelijk maken wat er bij jou gebeurt zodat je het daarna effectief kan gaan veranderen. Dat is wat we willen toch? Duurzame verandering ipv quick fix.
Let’s do this.

Vanavond om 20.30 uur start ik met de eerste online sessie. Hierin neem ik het model met je door en kan je alle vragen stellen.

Ik heb bewust de uitleg verwerkt in een bijlage zodat je deze kan bewaren voor in de toekomst.

Download de Introductie van het coach model en het werkboek en dan zie ik je maandagavond!

Bekijk hier de replay van week 3

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.