Weekafstemmingen

 Elke week stem ik mij af op de energie.
Het blijft bijzonder en kan jou helpen om jouw week bewuster in te gaan.
De weekafstemmingen geven vaak handvaten of tips
die jou ondersteunt in jouw groei en ontwikkeling.
Lees je mee?

Weekafstemming 19 – 25 November

De energie heeft maar één doel deze periode en dat is jou wakker schudden. Het wil dat je mee beweegt omdat het zoveel moois voor jou in petto heeft. Het geeft je signalen in de vorm van ingevingen, gevoelens, informatie die op je pad komt waar je net naar op zoek was etc. Wees hier alert op en vertrouw. Ga erin mee en laat je leiden. Het is bijzonder als je dit kunt zien en kan ontvangen. Je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen. Juist niet. Maar wees bereid om hulp te ontvangen en durf te vragen. Dus let goed op deze week en geef gehoor aan wat je denkt dat je mag doen. Ook al lijkt het gekkewerk…:)

Fijne week 😉

Weekafstemming
12 – 18 November

Het jaar loopt richting het einde. En hoewel het lijkt dat we in stilte naar het nieuwe jaar gaan, blijkt er ondertussen op de achtergrond van alles gaande te zijn. Vertrouw op het proces en vertrouw op je gevoel en intuïtie. Als je onrustig bent van het ongeduld, laat het dan van je af glijden en weet dat er van alles gaande is waar jij nu geen zicht op hebt. Bereid je voor om in te stappen en mee te gaan met energie die toch echt nog voor veranderingen en transformatie zal zorgen zo voor het nieuwe jaar. Het is aan jou of je mee wil en volwaardig zonder voorbehoud instapt of dat je het dit keer langs je heen laat gaan en wacht op een volgende keer. Wees alert op signalen en juist als je denkt dit kan toch niet waar zijn, is dat juist het signaal om toch de uitreiking te volgen. Neem deze week de rust die je geboden wordt en leun achterover. Geloof me, er komt nog wat aan voordat we op het nieuwe jaar proosten!
Fijne week 😉

Weekafstemming
5 – 11 November

Het is weer een nieuwe week. Een week om goed naar binnen te keren en te kijken naar wat er nu nog ligt dat jou onbewust tegenhoud om daadwerkelijk die stappen vooruit te kunnen zetten, die zo nodig zijn. Nodig zijn om op het volgende level te komen. Een level waar je weer enorme groei kan verwezenlijken en elke kleine stap jou weer dichter bij jouw dromen en verlangens brengt. En hoewel het langzaam aan in zicht komt wat je graag echt zou willen zijn er nog overtuigingen die jou tegenhouden om dit level te benaderen. Jazeker je hebt keuzes gemaakt en jazeker je hebt al veel losgelaten. Maar het is zoals je je huis checkt voordat je op vakantie gaat of gaat verhuizen, heb je echt alles dicht, uit gedaan en alles weggehaald wat nodig is voor de reis of ligt er ergens nog wat verdwaald dat echt niet kan blijven liggen. Zoek deze week wat meer de stilte op en laat de antwoorden naar jou toe komen. Sta open om te ontvangen en heb vertrouwen. Ook al ben je ongeduldig en ben je er een beetje klaar mee, blijf vertrouwen houden. We gaan nog steeds vooruit!
Fijne week!

Weekafstemming
29 Oktober – 4 November

Hoe fijn is het om elke week te lezen wat je enigszins te wachten staat. Niet dat je dan meteen weet wat te doen of zo maar meer dat je weet wanneer het de ideale week is om echt los te laten, of te relaxen of wat dan ook. Om alert te zijn op de signalen of de patronen die zichtbaar mogen worden.
Ik ben zelf in ieder geval dankbaar voor de kleine handleiding die ik in mijn achterhoofd weer mee neem in de komende week.
Deze week is namelijk de week van keuzes maken. Oprecht knopen doorhakken. Wat wil je nog mee nemen in je rugzak en wat mag je laten gaan. Welke intenties wil je neerzetten voor de komende periode. Wat wil je nu echt? Wat voel je en welk verlangen zit daaronder. Maak de keuze om vooral dit inzichtbaar te maken deze week. Daaruit volgen onherroepelijk keuzes. Als ik besluit beter voor mezelf en mijn lichaam te gaan zorgen dan zijn daar een aantal gewoontes van mij die daar niet aan bijdragen. Sterker nog, die het ondermijnen.
Als je durft te kiezen voor wat je echt wil….dan weet je meteen wat je te doen staat en wat je los mag laten of anders mag doen. Dus kortom, welke keuzes maak jij deze week?
Fijne week.

Weekafstemming
15 – 21 Oktober

Rust, even op adem komen. Het mag allemaal deze week. Neem daar ook de ruimte voor en maak er tijd voor. Alle inzichten die deze weken zichtbaar zijn geworden zijn als de bladeren die verkleuren door de herfst. Het is tijd om het los te laten. Je zit in een proces waarbij je steeds beter begrijpt wie je bent en wat je doet. Vooral ook waarom je dat doet. En dat is niet verkeerd. Je hebt het nu eenmaal zo geleerd. Met alle nieuwe informatie, kennis en kunde zie je nu dat het verkleurt is. Dat het jou niet meer dient en dus mag je het los laten. Zodat je kan verwerken en een nieuwe weg kan zoeken. Want dat je leven over een paar maanden er anders uit gaat zien is zeker. De transformatie die je gaat beleven is afhankelijk van wat jij bereid bent nu los te laten. De energie is deze week wat rustiger en dus tijd om even achterover te gaan zitten en te bekijken wat je nu echt los mag laten.
Schrijf erover of praat erover met anderen. Bekijk voor jezelf hoe je het wil loslaten. Heb je een ritueel nodig? Zet deze dan in. Het enigste wat deze week echt belangrijk is, zijn de keuzes die je maakt. Wat neem je mee en wat laat je achter in deze tijd.
Ik ben benieuwd.
Fijne week!😘

Weekafstemming
8 – 14 Oktober

Lieve mensen, wat gebeurt er toch veel met ieder van ons. Weet dat het allemaal gebeurt om jou te helpen en te laten zien waar jij nog lasten mee draagt die niet van jou zijn, waar jij nog verhalen geloofd die niet waar zijn maar volgens anderen zo verkondigd zijn. Echt, niets is wat het lijkt maar wordt onze waarheid omdat wij bepalen en kiezen waar we in willen geloven. Deze week (en de komende weken) zal je meer en meer gaan zien dat de realiteit anders ligt. Dat de waarheid anders in elkaar zit. Oude overtuigingen veroorzaken nu een innerlijk conflict omdat je huidige jij die zo enorm gegroeid is begint te zien dat het niet klopt. Dat de overtuiging dat jij niet goed genoeg zou zijn botst met de nieuwe gedachten dat jij meer dan al het goede waard bent. Beide zijn uitersten en je hinkelt nog tussen deze 2 werelden. Laat het gebeuren, het is prima. Het is jouw proces. Observeer wat er gebeurt en maak nieuwe bewuste keuzes die jouw nieuwe ik ondersteunen. Geloof in jezelf en vertrouw het universum. Magic will happen.
Fijne week

Weekafstemming
1 – 7 Oktober

Zonder dat jij het door hebt pik je heel makkelijk de energie op van anderen. Zo voel je je verdrietig zonder enige aanleiding of onrustig terwijl je juist een relax dag hebt. Als je dus emoties ervaart en deze niet echt kan plaatsen, komt dat dus doordat je de energie van anderen oppikt. Het was niet eerder nodig om je daarop te wijzen maar nu we steeds meer naar onze eigen ik gaan wordt het belangrijk dat je dit ontdekt. Dit zodat je je niet meer laat leiden door anderen maar echt je eigen gevoel en intuitie kan opzoeken en ontdekken. De connectie is steeds belangrijker. In de loop van de tijd zal dat duidelijker worden waarom dat zo is. Voor nu is het dus belangrijk om te gaan voelen of het van jou is of van een ander. Maakt niet uit van wie het is. Als het niet van jou is, laat het dan ook los. Schud het van je af.
Als het wel van jou is, vraag dan aan jezelf waarom het zich laat zien. Wat mag je doen met deze energie of emotie. Alles heeft een reden en alles gebeurd zodat jij kan ervaren en kan leren. Als je die goed onthoud dan zullen zelfs de vervelende dingen een stuk lichter worden.
Deze week mag je dus voelen en jouw ruimte in nemen. Bewust.
Fijne week!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.