Over mij

Wie ik ben?

Ik ben Joan Verspaget. Een gedreven, gemotiveerde en gepassioneerde vrouw.
Jarenlang ben ik als manager in de horeca en catering werkzaam geweest waarbij ik mijn focus lag bij de mensen en de processen.
Mijn doel is altijd geweest om win&win&win situaties te creëren waar iedereen baat bij had. Zowel de medewerkers, opdrachtgevers, organisatie en niet geheel onbelangrijk, ik zelf als manager.

Vooral locaties waar het slecht draaide en het team als moeilijk werd bestempeld, fleurde ik op en kon ik mijn hart ophalen. Binnen no time werden er veranderingen doorgevoerd en was verbetering merkbaar. Het blijft mooi om te zien hoe kwartjes vallen en managers en teams groeien als ze het eenmaal doorhebben hoe het werkt. En geloof me, dat is echt geen hoger wiskunde.

Net als iedereen leer je met vallen en opstaan. Ook ik heb mijn portie wel gehad. In 2004 kwam ik met een lichte vorm van burn-out thuis te zitten. Ik was mezelf totaal kwijt geraakt en voorbij gelopen. Dat nooit meer. Juist door klakkeloos te doen wat anderen zeiden dat goed zou zijn, ben ik van mezelf af komen te staan. Ik liet de ander bepalen of ik wel of niet mijn werk goed deed. Zonder verbinding voel je niet meer wat wel of niet goed is voor jou. Daar is de zoektocht  begonnen naar wie ik ben. Wat hoort bij mij en waar ben ik goed in. Juist door deze kennis bouw je zelfvertrouwen en wordt je krachtiger. Onderweg deelde ik mijn ervaringen en heb menigeen gecoacht. De laatste twee jaren dus voor mezelf als onderneemster.

Ik weet, ik ben creatief en praktisch. Doortastend, confronterend en altijd eerlijk (helaas niet altijd tactisch). Daar zit mijn kracht en toegevoegde waarde.
Ik begeleid je uit je comfortzone, zodat je kan groeien en ontwikkelen.

Ik wil zoveel mogelijk met jou bereiken en dat gaat niet als we om de hete brij gaan draaien.
Ik hoor wat je zegt en luister naar wat je niet of onbewust verteld.

Ik gebruik mijn ervaring als manager en ben geschoold tot systemisch coach. Juist deze benadering in je werk maakt dat je snel ziet wat er gebeurt en wat nodig is. Ik blijf het fascinerend vinden en ben zeer gepassioneerd hierin.

Ik wil niets liever dan dat jij ook je passie en plezier in je werk weer vind.

Maken we een afspraak ?

foto joan

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.