Ontdekkingsreis

De Ontdekkingsreis

Ga je mee op ontdekkingsreis? Een zoektocht, een expeditie, waarbij nieuw grondgebied onderzocht wordt.
Als je weet Wie je bent, weet waarom je doet wat je doet en wat je echt wil kan je de koers gaan varen die jou bij je echte verlangen brengt. Als je eenmaal begrijpt waarom je leven is zoals deze nu is, kan je andere keuzes maken.

In deze reis onderzoeken we de diepere wateren, de onderstroom, van jouw innerlijke wereld. In deze wereld bezoeken we 3 belangrijke bronnen. Zij kunnen jou een schat aan informatie bezorgen.
⇒ Informatie waardoor je gaat zien op basis waarvan jij nu je keuzes maakt.
⇒ Je gaat zien wat het is waardoor je op je plek blijft waar je zit.
⇒ Je gaat zien wat jou tegenhoud om te ontvangen waar je naar verlangt.
⇒ En nog belangrijker het laat je zien hoe je dit kan doorbreken of los kan laten.

Je maakt deze reis als je verlangt naar verandering, een doorbraak, een ander leven. Een leven waarin jij richting geeft zoals jij dat wil. Je wil nu echt door kunnen zetten in jouw transformatieproces.

  • Eindelijk ga je de stappen zetten die nodig zijn om meer plezier in je leven te krijgen.
  • Meer lef om je eigen koers te gaan varen.
  • Je gaat steeds makkelijker los laten wat anderen van jou verwachten.
  • Je leert NEE te zeggen tegen anderen, zonder schuldgevoel, en JA tegen jezelf.
  • Een leven met meer mogen en ik kies voor, ipv moeten.
  • Je hebt maar één leven. En je verdiend het beste en mooiste leven.

Laten we de eilanden eens nader bekijken.

Familie
Eer je verleden

Het gezin waarin je geboren bent en de opvoeding die daarbij hoort heeft je gevormd. Los van wat je weet is er veel meer in de onderstroom te vinden dat jou stuurt en op je plek kan houden, zonder dat je dit bewust bent. Familiepatronen kunnen generaties lang doorgegeven worden. Ben jij degene die deze gaat doorbreken?
Lees verder

Mindset
Positieve ondersteunende gedachten

Je mindset is de sleutel naar succes. De manier waarop je denkt, hoe je situaties ziet en ervaart, hoe je je voelt, het staat allemaal in verbinding met elkaar. Op dit eiland zal je hier meer overzicht en inzicht in krijgen. Je ontmoet je alter ego’s en leert hoe ze voor jou werken ipv tegen jou.
Lees verder 

Het eiland van Verlangen
In lijn zijn met wie je bent

Hoe weet je nu wat je echt wilt? Als je al je hele leven je hebt aangepast aan de verwachtingen en wensen van je omgeving, waar is dan jouw gevoel en jouw intuïtie gebleven? In deze jungle van verlangens zoeken we jouw gevoel op en jouw eigen innerlijke stem. De beste raadgever die je kan wensen en die jou exact kan vertellen wat het is wat je nu verlangt. Stap voor stap neemt deze jou mee naar jouw eigen diepste verlangen.
Ben jij er klaar voor een verbinding aan te gaan?
Lees verder

Voor wie?

Deze reis is voor mensen die geen genoegen meer nemen met hun huidige leven. Die echt oprecht willen onderzoeken waarom hun leven is zoals het is en wat ze kunnen doen om het anders te doen. Mensen die beter willen en bereid zijn daarvoor het werk te doen. Ik heb geen toverstaf en kan niks voor jou oplossen. Ik kan je wel alle inzichten geven die jij nodig hebt om weer in beweging te komen. Ik verwacht dat je oprecht naar jezelf wil kijken en dat je open staat voor nieuwe dingen. Mijn werkwijze is praktisch en vooral ervaren. Voelen wat je voelt en dit kunnen herkennen en plaatsen. Het is intensief, hard werken met humor. Ik stel me open voor jou en werk met jou mee. Ik kan je leren navigeren maar jij bepaalt welke koers je vaart. Als dit je niet aanspreekt zullen wij geen match zijn. Ben je hier wel klaar voor dan bel me voor een gratis kennismakingsgesprek.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.