Ontdekkingsreis

De Ontdekkingsreis

Ga je mee op ontdekkingsreis? Een zoektocht, een expeditie, waarbij nieuw grondgebied onderzocht wordt.
We onderzoeken de diepere wateren van jouw innerlijke wereld. In deze wereld bezoeken we 3 belangrijke eilanden. Zij kunnen jou een schat aan informatie bezorgen. Informatie waardoor je gaat zien op basis van waarvan jij nu je keuzes maakt. Je gaat zien wat het is waardoor je op je plek blijft waar je zit. Je gaat zien wat jou tegenhoud om te ontvangen waar je naar verlangt. En nog belangrijker het laat je zien hoe je dit kan doorbreken of los kan laten.

Je maakt deze reis als je verlangt naar meer bezieling en meer rust. Naar invulling van je leven zoals jij dat wil. Eindelijk ga je de stappen zetten die nodig zijn om meer plezier in je leven te krijgen. Meer lef om je eigen koers te gaan varen. Je gaat steeds makkelijker los laten wat anderen van jou verwachten. Je leert NEE te zeggen tegen anderen, zonder schuldgevoel, en JA tegen jezelf. Een leven met meer mogen en ik kies voor, ipv moeten.
Je hebt maar één leven. En je verdiend het beste en mooiste leven.

Laten we de eilanden eens nader bekijken.

Familie

Het gezin waarin je geboren bent en de opvoeding die daarbij hoort heeft je gevormd. Los van wat je weet is er veel meer in de onderstroom te vinden dat jou stuurt en op je plek kan houden, zonder dat je dit bewust bent. Familiepatronen kunnen generaties lang doorgegeven worden. Ben jij degene die deze gaat doorbreken?
Lees verder

Mindset

Je mindset is de sleutel naar succes. De manier waarop je denkt, hoe je situaties ziet en ervaart, hoe je je voelt, het staat allemaal in verbinding met elkaar. Op dit eiland zal je hier meer overzicht en inzicht in krijgen. Wil jij de inheemse bevolking ontmoeten? De verhalenverteller, de aapjes en de medicijnenvrouw. Ze zijn er allemaal om jou te helpen.
Lees verder 

Het eiland van Verlangen

Hoe weet je nu wat je echt wilt? Als je al je hele leven je hebt aangepast aan de verwachtingen en wensen van je omgeving, waar is dan jouw gevoel en jouw intuïtie gebleven? In deze jungle van verlangens zoeken we jouw gevoel op en jouw eigen innerlijke stem. De beste raadgever die je kan wensen en die jou exact kan vertellen wat het is wat je nu verlangt. Stap voor stap neemt deze jou mee naar jouw eigen diepste verlangen.
Ben jij er klaar voor een verbinding aan te gaan?
Lees verder

Aanbod

Er zijn verschillende mogelijkheden hoe je deze reis kan maken. Er is keuze uit:

Excursie

Je kan kiezen voor excursies waarmee je één eiland bezoekt in meerdere sessies. Bij elke eiland staat uitgelegd wat je in deze excursie mag verwachten en wat je zult ontdekken.

Groepsreis

Een groepsreis is als een cruise naar deze eilanden. Je vertrekt vanaf de kade en ontvangt meteen de eerste uitnodiging om op ontdekking te gaan. We gaan gezamenlijk de eilanden bezoeken. Tussendoor vaar je je eigen route en werkt de opdrachten uit.
Het programma ziet er als volgt uit;

Dag 1 Kick Off dag – we verlaten de kade
Dag 2 Familie eiland – waar kom je vandaan
Dag 3 Mindset eiland – wat gebeurt er in je hoofd
Dag 4 Eiland van Verlangen – wat wil je hart jou vertellen
Dag 5 Time to let go – wat je niet meer dient laten we los en zetten koers naar de horizon

Het is een reis van ongeveer 3 maanden waarbij we eens in de 14 dagen bijeenkomen in Amersfoort, van 10.00 uur tot 16.30 uur. Tijdens de reis heb je recht op eenmalig een 1 op 1 sessie om de voortgang te bespreken. 

De investering voor deze ontdekkingsreis bedraagt 725 euro.

Single reis

Je kan deze reis ook individueel maken. In dat geval plannen we gezamenlijk de volgende sessies in:
Intake en start  Sessie van 2 uur
Familie eiland Sessie van 3 uur
Mindset eiland Sessie van 3 uur
Eiland van verlangen Sessie van 2 uur
Time to let go Sessie van 2 uur

De investering voor de single reis bedraagt 995 euro.

VIP Dag

Bij een VIP dag sta ik tot je beschikking om deze dag onvergetelijk te maken en je vooral te helpen om je ankers te lichten of los te laten. Dit betreft maatwerk en na een reisadviesgesprek zal ik een offerte op maat maken.

Heb je nog vragen? Bel me gerust. Ik ben er voor jou.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.