Mindset

Mindset Eiland

Dit eiland is complex en verrassend. Juist hier proberen we eerst wat meer op de toppen te klimmen zodat er overzicht ontstaat. Waarom doe je iets niet of juist wel. We ontmoeten de verhalenverteller. Deze verteld jou continu verhalen om te zorgen dat je comfortable blijft. Dat je je prettig voelt en veilig. Het nadeel van deze verhalenverteller is echter dat het maar eenzijdig kijkt waardoor je niet te horen krijgt wat ook zou kunnen gebeuren. Maar goed, de intenties en het doel van de verhalenverteller is op zich mooi en goed bedoeld.

We gaan naar het apenresort. Hier zal je zien welke aapjes je allemaal op je schouder draagt. Is het nodig? Of mag het aapje weer terug naar de eigen rechtmatige eigenaar. 

Uiteraard kunnen we niet om de medicijnenvrouw heen. Zij zal zien wat je nodig hebt om te helen. Welke gedachten jou niet dienen en welke gedachten jou zullen helen en steunen in je proces om jezelf te bevrijden van belemmeringen. Zij is ook degene die de poort vrij maakt om in contact te komen met je innerlijk weten. Een belangrijke om de verbinding mee aan te gaan.  

Na een bezoek op dit eiland heb je het volgende ontdekt:

  • Wat jou belemmerende gedachten en overtuigingen zijn.  Hoe je deze op spoort en ombuigt naar steunende gedachten.

  • Hoe je een nieuw verhaal verteld

  • Hoe je je mindset kunt trainen in dat wat je wil

  • Hoe je kunt afstemmen op je gedachten en wat de boodschap is achter de herhalende gedachten.

  • Hoe je kunt samenwerken met de verhalenverteller

  • Welke aapjes er op je schouder mee liften en deze breng je terug naar de rechtmatige eigenaar.

Vergis je niet in de impact van je eigen gedachten gang. En deze gedachten komen ergens vandaan. Dit eiland is sterk verbonden met familie eiland. Je kan kiezen om de ontdekkingsreis te maken of een gericht coaching traject van 3 sessies. In een kennismakingsgesprek kunnen we samen bespreken wat voor jou het beste zal zijn. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.