In verbinding met jezelf

In verbinding met jezelf

Individueel coaching traject 

Pas als je weet wie je bent, weet waarom je doet wat je doet en weet wat je echt wil, kan je de koers gaan varen die bij jou past. We kijken naar hoe je leven tot nu toe verlopen is en waar je nu staat. Pas als je begrijpt waarom je leven is zoals deze nu is, kan je andere keuzes maken. Bewuste keuzes. Natuurlijk help ik je daarbij.

Wat levert het je op?

Je gaat dit traject aan als je verlangt naar verandering, een doorbraak, een ander leven.
Meer rust en leven vanuit je gevoel in plaats vanuit je hoofd.
Je gaat eindelijk de stappen zetten die nodig zijn om meer plezier in je leven te krijgen.
Meer lef om je eigen koers te gaan varen.
Je gaat steeds makkelijker los laten wat anderen van jou verwachten.
Je leert NEE te zeggen tegen anderen, zonder schuldgevoel, en JA tegen jezelf.
Zachter naar jezelf, een leven met meer mogen en ik kies voor, ipv moeten.

Je hebt maar één leven. En je verdiend het beste en mooiste leven.

Voor wie?

Dit traject is voor mensen die geen genoegen meer nemen met hun huidige leven. Die echt oprecht willen onderzoeken waarom hun leven is zoals het is en wat ze kunnen doen om het anders te doen. Mensen die beter willen en bereid zijn daarvoor het werk te doen. Ik heb geen toverstaf en kan niks voor jou oplossen. Ik kan je wel alle inzichten geven die jij nodig hebt om weer in beweging te komen en laat je dat ook ervaren. Ik verwacht dat je oprecht naar jezelf wil kijken en dat je open staat voor nieuwe dingen. Mijn werkwijze is praktisch en vooral ervaren. Voelen wat je voelt en dit kunnen herkennen en plaatsen. Het is intensief, hard werken met humor. Ik stel me open voor jou en werk met jou mee. Ik kan je leren navigeren maar jij bepaalt welke koers je vaart. Als dit je niet aanspreekt zullen wij geen match zijn. 

Het Coaching traject

In 3 maanden laat ik jou in 5 sessies zien, voelen en ervaren:
→ Waarom je leven nu is zoals het is
→ Waarom je niet de rust ervaart waar je zo naar verlangt
→ Waarom je zo druk bent met van alles en nog wat en wat dat jou oplevert
→ Welke rol je in je dagelijkse leven inneemt en waar dat vandaan komt
→ Waarom je jezelf wegcijfert, het heeft namelijk een reden
→ Hoe je met kleine stappen verandering in beweging kunt zetten
→ Hoe je in verbinding met jezelf kunt blijven

Ik laat je voelen en zien dat je angsten, je overtuigingen en aannames ongegrond zijn. Dat je zoveel mee draagt wat niet van jou is. Dat je verhalen voor waar hebt aangenomen die niet waar zijn en jou zeker niet dienen.
We laten los wat niet meer bij jou hoort zodat je een stuk lichter en dichter bij jezelf weer nieuwe stappen kunt zetten.

Naast deze sessies ontvang je van mij een werkboek “Weet wie je bent “. Hierin staan praktische oefeningen en informatie waardoor je een stuk bewuster wordt van wie je bent en leert waarom je doet wat je doet. Een krachtige ondersteuning, zeker op momenten dat je zelf met al je inzichten aan de slag mag in het dagelijks leven.

Investering

Ik garandeer jou verrassende inzichten en daardoor krachtige veranderingen.
De investering voor dit 3 maanden traject, inclusief het uitgebreide werkboek bedraagt 749 euro en kan in overleg in termijnen worden betaald.

Wat anderen over mij zeggen

Kirsten
Ik heb veel inzichten gekregen in de situatie en ik merkte ook daadwerkelijk gelijk veranderingen in de situatie. Ik voelde tijdens en na de sessie ook van alles in mijn lijf gebeuren/veranderen. Door  jouw manier van werken met de familieopstellingen en vooral het (leren) voelen hoe het eigenlijk zit, krijg je echt de inzichten die je op dat moment nodig hebt. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat hierdoor bepaalde situaties positief veranderen.

Gisella
Ik ben héél blij met het resultaat. Elke sessie bracht me tot een nieuw, verrassend en bevrijdend perspectief. Die verschuivingen verdiepten zich telkens in de weken erna, zonder dat ik daar bewust moeite voor deed. En ze bleken ook blijvend te zijn. Ik kan nu gewoon echt niet meer terug naar mijn oude posities. Dat systemisch werken gaf me veel meer dan ‘alleen maar’ cognitief inzicht of emotionele ontlading, hoe behulpzaam dat ook kan zijn. Er verschoof iets op een diepere laag en die verschuiving werd kennelijk ook meteen verankerd in mijn energiesysteem, of zoiets. Beetje wonderbaarlijk wel.

Joan maakt de naam van haar bedrijf helemaal waar: ze laat zich niet afleiden van gekwetter aan de oppervlakte maar zoomt feilloos in op de onderstroom waar de kern van je probleem of stagnatie zit. Ze laat je aan den lijve ervaren hoe je jezelf tegenhoudt, maar ook hoe het voelt als je daarin een kleine, nieuwe beweging maakt. Daarmee lijkt verandering niet meer zo groot en bedreigend maar wordt het opeens iets haalbaars en vanzelfsprekends. En zelfs leuk. Een prettig persoon zonder poespas met wie je in korte tijd grote stappen kunt zetten.

Rinske
Lieve Joan, je hebt me enorm geholpen toen ik na het overlijden van een vriendin in een diep dal terecht kwam. Je hebt me geleerd meer van mezelf te houden 
en door jou ben ik zekerder geworden. Ben er nog niet, maar blijf er aan werken met jouw oefeningen.
Ik raad jou iedereen aan.  Je komt er sterker uit!


Ineke
Joan heeft mij veel doen inzien en mij op vele vlakken sterker gemaakt. Daar waar ik eerst in mijn schulp zou kruipen, doe ik dat nu niet meer. 
Ik ben daar dankbaar voor. Zij is een liefdevolle vrouw die graag met je aan de slag wil  en weet waar ze het over heeft.

Sandra
Dank zij Joan durf ik dingen uit mijn verleden te zien en aan te pakken. En helpt ze mij met het om kunnen gaan met de worstelingen in het leven. 
Ze maakt dat ik blijer kan leven met minder piekeren en zorgen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.