Familie Eiland

Familie eiland

Familie eiland staat bekend om de bijzondere onderwater wereld. We maken dan ook enkele diepzee duiken om goed in de diepte kunnen zien welke invloeden ten grondslag liggen aan wat er aan de oppervlakte zichtbaar is. Eenmaal deze schatten gevonden zal er een wereld voor je open gaan omdat je ineens zoveel meer begrijpt waarom de dingen zijn zoals ze zijn.

Elke familie heeft zijn eigen patronen en universele thema’s die generatie op generatie doorgegeven kunnen worden. Sommige invloeden zijn juist fijn en ondersteunend.

Er zijn echter ook patronen die je als lastig ervaart, beperkend en daardoor als een verstrikking kunnen voelen. Meestal is dit onbewust door de onderliggende stroming in de onderlinge relaties en energie. Vaak wordt onderschat welke impact het gezin waarin jij geboren bent heeft.

Door naar dit eiland te gaan, gaan we ons hierin verdiepen. De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Welke rol heb jij binnen je familie

  • Welke familiepatronen draag je bij je en zijn onbewust van invloed

  • Hoe zijn de verstandhoudingen en onderlinge relaties en welke impact heeft dat op jou.

  • Wat is de invloed van je opvoeding

  • Welke thema’s zijn er waar jij mee te maken hebt

Je bent wie je bent. Alles wat je tot nu toe hebt mee gemaakt heeft je gevormd en gemaakt wie je nu bent. Dat wil niet zeggen dat dit ook degene is die je in de kern bent. Door meer inzicht te krijgen in de invloed van onbewuste energie en invloeden zal je beter in staat zijn om deze ankers los te laten of in ieder geval op te halen.

Dit eiland is te bezoeken als onderdeel van een coaching traject of van de grote ontdekkingsreis. Klik hier voor de mogelijkheden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.