Eiland van Verlangen

Het eiland van Verlangen

Zonder doel, geen beweging. Waarom zou je? Het is juist de onrust en onbestemd gevoel dat maakt dat je weg wil van de situatie waarin je je bevind. En ik hoop eerlijk gezegd dat je het echt spuugzat bent. Dat het naar is en dat je er klaar mee bent. Hoe vervelender hoe beter. Ik zeg dit omdat ik dan weet dat je ook echt bereid bent om de stappen te nemen die nodig zijn om je situatie te veranderen.

Ik hoor en zie veel mensen die eigenlijk liever iets anders willen. Na jarenlang gedaan te hebben wat ze denken dat nodig was, zijn ze nu op een punt beland waarin ze bemerken dat het niet klopt. Dat het niet juist voelt.

Herken je dat?

En wat nu? Want als je jarenlang geleefd hebt vanuit je hoofd dan ben je waarschijnlijk de verbinding met je gevoel kwijt. En dat, dat is nou precies wat je ontdekt en leert bij het eiland van verlangen.

We gaan op zoek naar wat je nu echt wilt. Verstopt onder al die lagen boodschappen die je door de jaren heen eigen hebt gemaakt en waarmee jou echte verlangen verstopt raakte.

We gaan de grotten in gaan om daar jouw verlangen op te halen. De schatkist die daar veilig ligt te wachten totdat jij het verlangen op komt halen. Omdat je er klaar voor bent nu voor jezelf te gaan kiezen en je leven in te gaan richten zoals het voor jou goed is.

Je leert er te voelen waar je behoefte aan hebt en kan je daardoor elke dag laten inspireren door je innerlijke stem, je kompas. Na een bezoek aan dit eiland weet je hoe contact te maken met je innerlijke kompas.

Het verlangen + verbinding innerlijke kompas = De weg naar jouw geluk

Ga je mee?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.