Coaching

Als je grote stappen wil zetten in je persoonlijke ontwikkelingen dan is het goed om echt naar de bron, de kern, te gaan van je problemen en issues. Deze liggen echter vaak dieper in je systeem verweven dan je zo met je hoofd bij kan. Je kan met praten en schrijven een hoop patronen zichtbaar maken. Daarmee is het echter nog niet opgelost. Daarvoor is meer nodig. Hoe zijn deze ontstaan. Waarom doe je wat je doet? 

Mijn coaching is erop gericht om jou te laten zien wat er afspeelt in je onderbewustzijn, je mindset. Deze is namelijk voor 95% bepalend voor jouw gedrag.

Om die reden werk ik veel met opstellingen. Hierin ga je letterlijk voelen en ervaren hoe het in de onderstroom is. Ik laat jou zien wat jou nu nog tegenhoud om dat leven te leiden dat je graag zou willen. Ik laat jou voelen wat dat met je doet.
En laat jou ervaren wat er gebeurt als je hier anders mee om gaat.

DOORBRAAKSESSIES.

In een sessie bespreken we wat er nu precies is waar je tegen aan loopt en waarvan je hinder ondervind. Het is aan mij om je vervolgens mee te nemen naar de oorzaak van deze gevoelens en belemmeringen. Dat is meestal wat anders dan jij mij verteld ūüôā
Vervolgens laat ik je zien, voelen en ervaren wat er aan de hand is en hoe dit te shiften.
Er gebeurt daadwerkelijk iets in de energie en je zal snel de veranderingen opmerken.

Voorbeelden van vragen waarmee ik werk is:

♥  Wat wil ik nou? Wat zijn mijn verlangens? (werk en privé)
♥  Hoe kan ik beter voor mezelf zorgen? Wat heb ik nodig?
♥  Waarom lukt het me maar niet om voor mezelf op te komen?
♥  Welke keuze moet ik maken, wat moet ik doen?
‚ô•¬† Ik heb elke keer weer problemen met…..hoe kan ik dit veranderen?

 

Je kan een losse doorbraaksessie boeken. Echter werk ik ook met korte trajecten. Deze gaan in overleg. Afhankelijk van je hulpvraag maak ik een inschatting hoeveel sessies ik denk nodig te hebben om je weer vooruit te kunnen helpen. Een traject is daarom maatwerk.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. De werkwijze is een lieve, zachte manier om inzichten te krijgen en effectief veranderingen in te zetten. Na de sessies kan je het volgende ervaren:

Opluchting, 10 kilo lichter, bevrijding, rustiger, liefdevoller, milder, happy, meer begrip voor jezelf, vergevingsgezind, daadkrachtiger, meer vertrouwen, helderheid, je weet wat je te doen staat.

De investering bedraag 125 euro.
Voor een extra investering van 50 euro bied ik nog een online coachcall aan waarin we de sessie na 2 weken evalueren en help ik je op weg, hoe verder te gaan met oefeningen op maat.

Wat anderen over mij zeggen

Gisella
Ik ben h√©√©l blij met het resultaat. Elke sessie bracht me tot een nieuw, verrassend en bevrijdend perspectief. Die verschuivingen verdiepten zich telkens in de weken erna, zonder dat ik daar bewust moeite voor deed. En ze bleken ook blijvend te zijn. Ik kan nu gewoon echt niet meer terug naar mijn oude posities. Dat systemisch werken gaf me veel meer dan ‚Äėalleen maar‚Äô cognitief inzicht of emotionele ontlading, hoe behulpzaam dat ook kan zijn. Er verschoof iets op een diepere laag en die verschuiving werd kennelijk ook meteen verankerd in mijn energiesysteem, of zoiets. Beetje wonderbaarlijk wel.

Joan maakt de naam van haar bedrijf helemaal waar: ze laat zich niet afleiden van gekwetter aan de oppervlakte maar zoomt feilloos in op de onderstroom waar de kern van je probleem of stagnatie zit. Ze laat je aan den lijve ervaren hoe je jezelf tegenhoudt, maar ook hoe het voelt als je daarin een kleine, nieuwe beweging maakt. Daarmee lijkt verandering niet meer zo groot en bedreigend maar wordt het opeens iets haalbaars en vanzelfsprekends. En zelfs leuk. Een prettig persoon zonder poespas met wie je in korte tijd grote stappen kunt zetten.

Kirsten
Ik heb veel inzichten gekregen in de situatie en ik merkte ook daadwerkelijk gelijk veranderingen in de situatie. Ik voelde tijdens en na de sessie ook van alles in mijn lijf gebeuren/veranderen. Door  jouw manier van werken met de familieopstellingen en vooral het (leren) voelen hoe het eigenlijk zit, krijg je echt de inzichten die je op dat moment nodig hebt. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat hierdoor bepaalde situaties positief veranderen.

Sabrina
Joan bracht wat verwarring doordat ik bepaalde stappen in mijn hoofd wilde zetten maar die niet helemaal de juiste bleken te zijn. Ergens wist ik het wel want anders had ik daar allang stappen in ondernomen, iets hield mij tegen en dat klopte wel want het resoneerde niet. Nu kan ik praktischer stappen ondernemen doordat mijn onderbewustzijn zich heeft uitgesproken door middel van deze sessie. Joan hoort de woorden tussen de zinnen in, waardoor ze net even iets dieper kan doorvragen en zo dieper dan de oppervlakte komt. Ze heeft een hele fijne energie en daardoor voelt het veilig en goed om te kunnen zeggen wat er naar boven komt.

Sonja
Het traject heeft mij weer meer bewustzijn gegeven. Me weer meer bewust laten zijn van de manier waarop ik handel en de automatismen die hierachter zitten. En dat levert inzicht en daarmee vrijheid op. Ik kan stukje bij beetje steeds vaker kiezen hoe ik wil reageren in plaats van primair reactief zijn.¬†Je werkt intu√Įtief en met humor! En dat laatste is voor mij heel belangrijk. Het zijn echt serieuze zaken waar we mee bezig zijn en juist daar moet je af en toe ook even kunnen lachen om jezelf, om de situatie of gewoon omdat het leuk is. Dat maakt het wat luchtiger en makkelijker behapbaar.

Rinske
Lieve Joan, je hebt me enorm geholpen toen ik na het overlijden van een vriendin in een diep dal terecht kwam. Je hebt me geleerd meer van mezelf te houden 
en door jou ben ik zekerder geworden. Ben er nog niet, maar blijf er aan werken met jouw oefeningen.
Ik raad jou iedereen aan.  Je komt er sterker uit!


Ineke
Joan heeft mij veel doen inzien en mij op vele vlakken sterker gemaakt. Daar waar ik eerst in mijn schulp zou kruipen, doe ik dat nu niet meer. 
Ik ben daar dankbaar voor. Zij is een liefdevolle vrouw die graag met je aan de slag wil  en weet waar ze het over heeft.

Sandra
Dank zij Joan durf ik dingen uit mijn verleden te zien en aan te pakken. En helpt ze mij met het om kunnen gaan met de worstelingen in het leven. 
Ze maakt dat ik blijer kan leven met minder piekeren en zorgen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.