Aanbod

Werken met mij.

Wat het ook is waar je mee zit of waar je tegen aan loopt, één ding is duidelijk, je wil het veranderen en wel NU!
Je wil antwoorden op vragen, weten wat je moet doen en hoe dit dan te doen.

Er zijn verschillende manieren waarop ik je hiermee kan helpen. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

Een doorbaaksessie duurt 1,5 tot 2 uur.
In deze sessie kijken we naar de blokkade waar je nu last van hebt en shiften dat in deze sessie.
Deze sessie kan zowel live als online.

Kan je niet wachten en wil je meteen beginnen? Maak gebruik van het Zeg Ja dagboek.
Schrijven is een belangrijke tool waarmee je jouw bewustzijn kan vergroten en zelfstandig aan de slag kan om jezelf te leren kennen en te begeleiden naar de gewenste veranderingen.

Wat anderen over mij zeggen

Gisella
Ik ben héél blij met het resultaat. Elke sessie bracht me tot een nieuw, verrassend en bevrijdend perspectief. Die verschuivingen verdiepten zich telkens in de weken erna, zonder dat ik daar bewust moeite voor deed. En ze bleken ook blijvend te zijn. Ik kan nu gewoon echt niet meer terug naar mijn oude posities. Dat systemisch werken gaf me veel meer dan ‘alleen maar’ cognitief inzicht of emotionele ontlading, hoe behulpzaam dat ook kan zijn. Er verschoof iets op een diepere laag en die verschuiving werd kennelijk ook meteen verankerd in mijn energiesysteem, of zoiets. Beetje wonderbaarlijk wel.

Joan maakt de naam van haar bedrijf helemaal waar: ze laat zich niet afleiden van gekwetter aan de oppervlakte maar zoomt feilloos in op de onderstroom waar de kern van je probleem of stagnatie zit. Ze laat je aan den lijve ervaren hoe je jezelf tegenhoudt, maar ook hoe het voelt als je daarin een kleine, nieuwe beweging maakt. Daarmee lijkt verandering niet meer zo groot en bedreigend maar wordt het opeens iets haalbaars en vanzelfsprekends. En zelfs leuk. Een prettig persoon zonder poespas met wie je in korte tijd grote stappen kunt zetten.

Kirsten
Ik heb veel inzichten gekregen in de situatie en ik merkte ook daadwerkelijk gelijk veranderingen in de situatie. Ik voelde tijdens en na de sessie ook van alles in mijn lijf gebeuren/veranderen. Door  jouw manier van werken met de familieopstellingen en vooral het (leren) voelen hoe het eigenlijk zit, krijg je echt de inzichten die je op dat moment nodig hebt. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat hierdoor bepaalde situaties positief veranderen.

Sabrina
Joan bracht wat verwarring doordat ik bepaalde stappen in mijn hoofd wilde zetten maar die niet helemaal de juiste bleken te zijn. Ergens wist ik het wel want anders had ik daar allang stappen in ondernomen, iets hield mij tegen en dat klopte wel want het resoneerde niet. Nu kan ik praktischer stappen ondernemen doordat mijn onderbewustzijn zich heeft uitgesproken door middel van deze sessie. Joan hoort de woorden tussen de zinnen in, waardoor ze net even iets dieper kan doorvragen en zo dieper dan de oppervlakte komt. Ze heeft een hele fijne energie en daardoor voelt het veilig en goed om te kunnen zeggen wat er naar boven komt.

Sonja
Het traject heeft mij weer meer bewustzijn gegeven. Me weer meer bewust laten zijn van de manier waarop ik handel en de automatismen die hierachter zitten. En dat levert inzicht en daarmee vrijheid op. Ik kan stukje bij beetje steeds vaker kiezen hoe ik wil reageren in plaats van primair reactief zijn. Je werkt intuïtief en met humor! En dat laatste is voor mij heel belangrijk. Het zijn echt serieuze zaken waar we mee bezig zijn en juist daar moet je af en toe ook even kunnen lachen om jezelf, om de situatie of gewoon omdat het leuk is. Dat maakt het wat luchtiger en makkelijker behapbaar.

Rinske
Lieve Joan, je hebt me enorm geholpen toen ik na het overlijden van een vriendin in een diep dal terecht kwam. Je hebt me geleerd meer van mezelf te houden 
en door jou ben ik zekerder geworden. Ben er nog niet, maar blijf er aan werken met jouw oefeningen.
Ik raad jou iedereen aan.  Je komt er sterker uit!


Ineke
Joan heeft mij veel doen inzien en mij op vele vlakken sterker gemaakt. Daar waar ik eerst in mijn schulp zou kruipen, doe ik dat nu niet meer. 
Ik ben daar dankbaar voor. Zij is een liefdevolle vrouw die graag met je aan de slag wil  en weet waar ze het over heeft.

Sandra
Dank zij Joan durf ik dingen uit mijn verleden te zien en aan te pakken. En helpt ze mij met het om kunnen gaan met de worstelingen in het leven. 
Ze maakt dat ik blijer kan leven met minder piekeren en zorgen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.