Coaching

Doorbraak

Niets is moeilijker dan oude vertrouwde patronen los te laten en te doorbreken. Het is een mechanisme waar je jarenlang over hebt gedaan om te integreren in je zijn. Het gaat als het ware vanzelf. Het zijn je strategieën en instincten die je ego eigen heeft gemaakt om jou te beschermen. En alhoewel het je als kind prima geholpen heeft om te “overleven” kan het juist zijn dat je nu in je volwassen leven er “last” van hebt. En dan kan je resoluut besluiten dat je iets niet meer wil, of dat je iets juist wil veranderen, je hele mechanisme komt in opstand. En dat is weerstand. Het mechanisme wil je beschermen tegen pijn, verdriet, afwijzing etc.

Systemisch coachen

Het lastige aan het proces van weerstand is dat het vaak zo vanzelf en snel gaat waardoor het juist moeilijk is om zelf te kunnen zien waarvoor het je wil beschermen. En klopt het wel. Klopt het dat als je de verandering door gaat voeren dat je dan pijn zal hebben. Hoe doorbreek je dit?

Ik ben er voor jou. Ik laat jou in drie sessies zien waar je blokkade zit, wat hiervan de oorzaak is en we lossen deze samen op. Door mijn coaching voel je je meteen bevrijd en 10 kilo’s lichter. Rustiger. Mijn werkwijze zorgt voor een lange doorwerking op meerdere vlakken. 

De investering voor dit traject bedraagt van 299 euro voor 3 sessies van 1,5 uur.
(Gespreide betaling kan in overleg).

Wil je na deze coaching verder in jezelf ontwikkelen, groeien en begrijpen wie je bent dan kan je daarna nog de ontdekkingsreis volgen. Lees meer daarover HIER

Eenmalige sessies zijn te boeken in overleg. Afhankelijk van wat we gaan doen en de duur doe ik een aanbod.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.