Aanbod

Coaching

Heb je het gevoel dat je vast zit en zie je geen uitweg?
Heb je geen idee wat je zou willen, je weet alleen dat het anders moet?
Heb je het gevoel steeds weer in een zelfde soort situatie te belanden en ben je dat meer dan zat?

Als je één van deze vragen met ja hebt geantwoord dan kan ik jou helpen.

Niks is zo vervelend om steeds vast te lopen op dezelfde vraagstukken. En juist doordat je het steeds hetzelfde benaderd kom je er zelf niet uit. Ik laat je andere kanten zien. Door mijn werkwijze ontdek je waar de kern zit en laat ik je zien, voelen en ervaren wat er nodig is, zodat je weer vooruit kan.

Wil je specifiek voor jouw probleem in het nu aan de slag kies dan voor 1 op 1 coaching. Je kan een losse sessie kiezen voor een specifiek probleem of een kort traject als je niet alleen inzichten wil maar ook een eindje op weg geholpen wil worden met de inzichten die je uit de eerste sessie haalt.

Wil je echter zelf aan de slag en leren hoe je jouw blokkades opspoort, elimineert en zo je eigen toekomst kan creëren? Kies dan voor de online training Creëer een fijn leven.

Een coaching traject bestaat uit 3 sessies.
Je ontvangt inzichten waarom je ervaart wat je ervaart en ik help je op weg de inzichten te integreren in je leven.

Creëer een fijn leven
Leer hoe je je verlangens waar kunt maken door je blokkades te herkennen, te kunnen herleiden naar de oorzaak en hoe deze te shiften. Zo maak je je weg vrij naar een steeds fijner en beter leven.

Kan je niet wachten en wil je meteen beginnen? Maak gebruik van het Zeg Ja dagboek.
Schrijven is een belangrijke tool waarmee je jouw bewustzijn kan vergroten en zelfstandig aan de slag kan om jezelf te leren kennen en te begeleiden naar de gewenste veranderingen.

Wat anderen over mij zeggen

Gisella
Ik ben héél blij met het resultaat. Elke sessie bracht me tot een nieuw, verrassend en bevrijdend perspectief. Die verschuivingen verdiepten zich telkens in de weken erna, zonder dat ik daar bewust moeite voor deed. En ze bleken ook blijvend te zijn. Ik kan nu gewoon echt niet meer terug naar mijn oude posities. Dat systemisch werken gaf me veel meer dan ‘alleen maar’ cognitief inzicht of emotionele ontlading, hoe behulpzaam dat ook kan zijn. Er verschoof iets op een diepere laag en die verschuiving werd kennelijk ook meteen verankerd in mijn energiesysteem, of zoiets. Beetje wonderbaarlijk wel.

Joan maakt de naam van haar bedrijf helemaal waar: ze laat zich niet afleiden van gekwetter aan de oppervlakte maar zoomt feilloos in op de onderstroom waar de kern van je probleem of stagnatie zit. Ze laat je aan den lijve ervaren hoe je jezelf tegenhoudt, maar ook hoe het voelt als je daarin een kleine, nieuwe beweging maakt. Daarmee lijkt verandering niet meer zo groot en bedreigend maar wordt het opeens iets haalbaars en vanzelfsprekends. En zelfs leuk. Een prettig persoon zonder poespas met wie je in korte tijd grote stappen kunt zetten.

Kirsten
Ik heb veel inzichten gekregen in de situatie en ik merkte ook daadwerkelijk gelijk veranderingen in de situatie. Ik voelde tijdens en na de sessie ook van alles in mijn lijf gebeuren/veranderen. Door  jouw manier van werken met de familieopstellingen en vooral het (leren) voelen hoe het eigenlijk zit, krijg je echt de inzichten die je op dat moment nodig hebt. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat hierdoor bepaalde situaties positief veranderen.

Sabrina
Joan bracht wat verwarring doordat ik bepaalde stappen in mijn hoofd wilde zetten maar die niet helemaal de juiste bleken te zijn. Ergens wist ik het wel want anders had ik daar allang stappen in ondernomen, iets hield mij tegen en dat klopte wel want het resoneerde niet. Nu kan ik praktischer stappen ondernemen doordat mijn onderbewustzijn zich heeft uitgesproken door middel van deze sessie. Joan hoort de woorden tussen de zinnen in, waardoor ze net even iets dieper kan doorvragen en zo dieper dan de oppervlakte komt. Ze heeft een hele fijne energie en daardoor voelt het veilig en goed om te kunnen zeggen wat er naar boven komt.

Sonja
Het traject heeft mij weer meer bewustzijn gegeven. Me weer meer bewust laten zijn van de manier waarop ik handel en de automatismen die hierachter zitten. En dat levert inzicht en daarmee vrijheid op. Ik kan stukje bij beetje steeds vaker kiezen hoe ik wil reageren in plaats van primair reactief zijn. Je werkt intuïtief en met humor! En dat laatste is voor mij heel belangrijk. Het zijn echt serieuze zaken waar we mee bezig zijn en juist daar moet je af en toe ook even kunnen lachen om jezelf, om de situatie of gewoon omdat het leuk is. Dat maakt het wat luchtiger en makkelijker behapbaar.

Rinske
Lieve Joan, je hebt me enorm geholpen toen ik na het overlijden van een vriendin in een diep dal terecht kwam. Je hebt me geleerd meer van mezelf te houden 
en door jou ben ik zekerder geworden. Ben er nog niet, maar blijf er aan werken met jouw oefeningen.
Ik raad jou iedereen aan.  Je komt er sterker uit!


Ineke
Joan heeft mij veel doen inzien en mij op vele vlakken sterker gemaakt. Daar waar ik eerst in mijn schulp zou kruipen, doe ik dat nu niet meer. 
Ik ben daar dankbaar voor. Zij is een liefdevolle vrouw die graag met je aan de slag wil  en weet waar ze het over heeft.

Sandra
Dank zij Joan durf ik dingen uit mijn verleden te zien en aan te pakken. En helpt ze mij met het om kunnen gaan met de worstelingen in het leven. 
Ze maakt dat ik blijer kan leven met minder piekeren en zorgen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.