Coaching

Zou jij graag vooruit willen? Dat je de regie in eigen handen neemt van jouw leven. Meer leert leven vanuit je gevoel en minder vanuit je hoofd. Meer leert vertrouwen op je innerlijke stem en je niet langer meer laat tegenhouden door angsten en onzekerheden.
Dat je met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde keuzes kunt en durft te maken. Hoe fijn zou dat zijn?

Mijn coaching is erop gericht om jou te laten zien wat er afspeelt in je onderbewustzijn.
Je te laten voelen wat dat met je doet en jou te laten ervaren welke kleine stappen al positieve impact zullen hebben.
Ik breng je in verbinding met je onderstroom waardoor dat wat onmogelijk leek, ineens mogelijk wordt.

Individueel kort coach traject

Je hebt duidelijk een doel, een verlangen voor ogen. Het lukt je echter niet om dit doel te behalen doordat je simpelweg weerstand voelt of steeds in gedrag vervalt die je niet verder helpt. In dit traject kijken we wat er in de onderstroom verscholen ligt. Wat is er nodig om dit te doorbreken zodat je verder kan.

Het traject bestaat uit:
3 intensieve sessies

Investering bedraagt 299 euro

Individueel coaching traject

Als je jarenlang bezig bent geweest te doen wat je dacht dat er van je verwacht werd, kan je jezelf behoorlijk verloren zijn door de jaren heen. In dit traject breng ik je weer in verbinding met jezelf en geef je tools hoe je steeds meer en beter jezelf kan zijn en daar kan blijven.

Het traject bestaat uit:

6 intensieve sessies

Inclusief Werkboek

Investering 799 euro

Veel van wat je nu tegenhoud zijn overtuigingen en gedachten die ontstaan en gevormd zijn in je kindertijd. Je familie en jouw plek daarin heeft veel invloed op jou.

In een opstellingssessie kijken we naar deze invloeden en klopt de realiteit dan wel met hoe jij deze altijd gezien hebt. Een sessie kan erg verhelderend werken.

Ik verzorg deze individueel.
Eens per maand zijn er groepssessies met representanten

Investering bedraagt 125 euro

Wat anderen over mij zeggen

Kirsten
Ik heb veel inzichten gekregen in de situatie en ik merkte ook daadwerkelijk gelijk veranderingen in de situatie. Ik voelde tijdens en na de sessie ook van alles in mijn lijf gebeuren/veranderen. Door  jouw manier van werken met de familieopstellingen en vooral het (leren) voelen hoe het eigenlijk zit, krijg je echt de inzichten die je op dat moment nodig hebt. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat hierdoor bepaalde situaties positief veranderen.

Gisella
Ik ben héél blij met het resultaat. Elke sessie bracht me tot een nieuw, verrassend en bevrijdend perspectief. Die verschuivingen verdiepten zich telkens in de weken erna, zonder dat ik daar bewust moeite voor deed. En ze bleken ook blijvend te zijn. Ik kan nu gewoon echt niet meer terug naar mijn oude posities. Dat systemisch werken gaf me veel meer dan ‘alleen maar’ cognitief inzicht of emotionele ontlading, hoe behulpzaam dat ook kan zijn. Er verschoof iets op een diepere laag en die verschuiving werd kennelijk ook meteen verankerd in mijn energiesysteem, of zoiets. Beetje wonderbaarlijk wel.

Joan maakt de naam van haar bedrijf helemaal waar: ze laat zich niet afleiden van gekwetter aan de oppervlakte maar zoomt feilloos in op de onderstroom waar de kern van je probleem of stagnatie zit. Ze laat je aan den lijve ervaren hoe je jezelf tegenhoudt, maar ook hoe het voelt als je daarin een kleine, nieuwe beweging maakt. Daarmee lijkt verandering niet meer zo groot en bedreigend maar wordt het opeens iets haalbaars en vanzelfsprekends. En zelfs leuk. Een prettig persoon zonder poespas met wie je in korte tijd grote stappen kunt zetten.

Rinske
Lieve Joan, je hebt me enorm geholpen toen ik na het overlijden van een vriendin in een diep dal terecht kwam. Je hebt me geleerd meer van mezelf te houden 
en door jou ben ik zekerder geworden. Ben er nog niet, maar blijf er aan werken met jouw oefeningen.
Ik raad jou iedereen aan.  Je komt er sterker uit!


Ineke
Joan heeft mij veel doen inzien en mij op vele vlakken sterker gemaakt. Daar waar ik eerst in mijn schulp zou kruipen, doe ik dat nu niet meer. 
Ik ben daar dankbaar voor. Zij is een liefdevolle vrouw die graag met je aan de slag wil  en weet waar ze het over heeft.

Sandra
Dank zij Joan durf ik dingen uit mijn verleden te zien en aan te pakken. En helpt ze mij met het om kunnen gaan met de worstelingen in het leven. 
Ze maakt dat ik blijer kan leven met minder piekeren en zorgen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.