Afdeling onbewust opgeslagen

Afdeling Onbewust Opgeslagen

Het boek met alle antwoorden van Carola Bunt is al meer dan 400.000 keer verkocht.

Velen onder ons zoeken dus antwoorden.

Wat nu als ik jou vertel dat alle antwoorden veilig in jou opgeslagen ligt. Dat jij jouw wandelende versie bent van het boek met alle antwoorden. Het lastige is meer dat het ergens opgeslagen is en je vaak niet meer weet hoe je het moet vinden. Daar help ik je graag bij. We stoffen de lagen af, wandelen de paden af en komen bij jouw kern terecht. Daar Zie je de afdeling onbewust opgeslagen.

Alle ervaringen, overtuigingen, geloof en ideeën, werkelijk alles vanaf je geboorte staat hier beschreven. Er ziet welke strategieën je gekozen hebt om te overleven. Doel is zo pijnloos mogelijk en gelukkig te leven. Hoe meer strategieën je hebt om de buitenwereld te weerstaan hoe lastiger het is om te luisteren naar jezelf en te kiezen voor dat wat goed is voor jou. Je bent dan teveel op buiten gericht in plaats van je binnen. Duidelijk wordt welke patronen zijn ontstaan en welke doorbroken mogen worden. Door er anders naar te kijken. Door een frisse blik.

Een voorbeeld

Wat nu als jij gaat zien dat het niet meer de mensen om jou heen zijn die jou niet goed genoeg vinden, maar dat je dit zelf vindt omdat je dat ergens door de jaren heen bent gaan geloven. Zo aan de oppervlakte ben je daar niet van bewust maar heel diep van binnen onbewust voel je dit wel en maak je dus keuzes gebaseerd op de overtuiging dat je niet goed genoeg bent. Denk je niet dat als je keuzes maakt op de basisovertuiging dat je alles kan en mag en goed genoeg bent, het hele andere keuzes zullen zijn? Het is dus belangrijk die basisovertuiging op te sporen in de afdeling onbewust opgeslagen en daar de verandering aan te brengen.

Wat betekent dat?

  • Dat betekent dat je mensen mag gaan teleurstellen omdat je niet meer hoeft te doen wat zij van jou verwachten.

  • Dat betekent dat je de pijn die je al die tijd keurig uit de weg bent gegaan nu toch eens dichter gaat bekijken. En is het dan nog wel zo heftig. Of was het heftig omdat je toen 4 was of 6 of 9. Dan is alles veel intenser en enger dan nu als volwassene.

  • Dat betekent dat je gaat voelen wat goed voelt voor jou. Dat je levensenergie weer mag gaan stromen waardoor je je lekkerder voelt.

  • Dat betekent dat je jezelf beter gaat begrijpen en bewuster keuzes kunt gaan maken. Keuzes in jouw belang.

Kortom directe toegang tot afdeling onbewust opgeslagen, geeft jou een schat aan informatie. Jouw eigen boek met alle antwoorden, speciaal voor jou en door jou ontworpen en gecreëerd.

Door die toegang sta je in verbinding met jezelf. Je leert te luisteren naar jezelf en gaat daar ook naar acteren. Hoe sterker jij verbonden bent hoe beter je leven zal zijn omdat je dan keuzes maakt die bij jou horen. Die passen en die in jouw belang zijn. Gewoon omdat je het waard bent om een super happy gaaf leven te hebben.

Heb je het gevoel dat jij dit nu mist? Laten we dan samen gaan kijken naar wat jouw onderbewustzijn te vertellen heeft. En laten we vooral zorgen dat jij de sleutel weer in je bezit krijgt van de afdeling onbewust opgeslagen.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang direct 5 manieren om in verbinding te komen met jezelf.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Geef mij een seintje en ik neem contact met jou op om dit te bespreken.

Nieuwbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, acties en tips ontvangen?
Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis 5 oefeningen om weer in verbinding te komen met jezelf.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.